Kommer alltid därifrån med fina blommor

Kommer alltid därifrån med fina blommor

Hallå där, vad glad jag blir över att du har hittat hit! Idag tänkte jag lyssna på era önskemål kring inlägg och därför kommer det bli ett rekommendationsinlägg. Företaget jag tänkte rekommendera är Florea Flowers, vilket är en florist i Kungälv. Om du skulle vilja veta mer om dem kan ni läsa mer här, efter att ni har läst färdigt mitt inlägg såklart.

Som sagt skriver jag den här typen av inlägg för att det är många av er som har efterfrågat det, och jag vill ju såklart göra er nöjda också. Anledningen att jag skriver om just det här företaget är för att jag alltid blir så nöjd över deras arbete och service, de kan verkligen det här med blommor. Jag har vänt mig till denna florist i Kungälv för både personligt bruk men även för jobbet, som några av er säkert vet jobbar jag på en turistbyrå där vi hjälper kunder med resedestinationer och hotell. Förut hade vi inga blommor alls men efter att en kollega tog upp förslaget har vi alltid haft levande blommor och växter i lokalen, det gör att det hela känns mer levande. Det är faktiskt ganska sjukt att en så liten sak kan göra så mycket, för blommornas effekt går inte att undgå. Flera gånger har jag varit den som köpt blommorna, och då går jag alltid till denna florist i Kungälv. Jag gör det eftersom jag vet att jag kommer få den bästa hjälpen och att jag även kommer gå därifrån med fina blommor. Varje gång jag varit där har jag kommit ut med underbart fina blommor, så jag kan ju säga att jag aldrig har gått därifrån besviken. 


Kommentarer är stängda.