Jobb på städservice innan utbildning inom hotell & turism

Jobb på städservice innan utbildning inom hotell & turism

Hejsan på er

Nu är det snart dags för lunchrast men jag blev precis klar med förmiddagens städuppdrag så jag kan passa på att kika in här på bloggen. Jag jobbar just nu för ett företag som erbjuder städservice runt omkring Uppsala. Det var en väninna till min mamma som jobbar där och som tipsade mig om att de behöver extrapersonal. Jag har jobbat där i några månader nu och trivs ganska bra, en planen är inte att fortsätta inom städservice utan att jag ska börja plugga till hösten, en utbildning inom hotell och turism. Men eftersom jag sökt utbildning här i Uppsala så tänkte jag att om de är nöjda med min insats så kanske jag kan få lova att stanna och jobba lite extra då och då även när jag pluggar.

Det vore ju toppen att kunna hoppa in med jämna mellanrum om någon är sjuk eller om de behöver extra vid något större uppdrag. Ibland kan vi ju få in uppdrag med kort varsel också och då är det inte alltid att bara den ordinarie personalen lyckas lösa det. Om du frågat mig förra året vad jags kulle känna för att jobba med städservice så hade jag inte ens kunnat tänka mig det, men så var jag utan jobb i ett par månader och kände att jag tar vad som helst.

Det som var så roligt var att det faktiskt är roligare än jag trodde. Jag har goa kollegor, bra arbetstider och människor är ju generellt väldigt glada och tacksamma när vi kommer och städar oavsett om det är hemma hos någon, på ett bygge eller på ett företag. Jobbar man själv så kan man gå med hörlurar och lyssna på ljudbok under tiden och då går man in i sin egen lilla värld och städar på utan att fundera så mycket. Nu får jag fara vidare men ha en go dag!


Kommentarer är stängda.