Yoga by the sea

Yoga by the sea

Varmt välkomna tillbaka hit till bloggen ännu en gång! Jag hoppas att ni alla mår bra. Som många av er är medvetna om så brukar jag ju för det mesta skriva här på bloggen om saker som har med hotell och turism att göra, men just idag så ville jag helt enkelt ta och passa på att skriva lite kort om det här med yoga för er i Höganäs och Ängelholm bland annat samt då retreat yoga och pilates för er i exempelvis Mölle eller Jonstorp med omnejd.

Det här är nämligen någonting som jag tycker är oerhört roligt att få dela med mig av och det har varit väldigt många av er som har hört av er hit till mig och frågat mig om just då saker som retreat yoga med mera. Därför så ville jag faktiskt ta och uppmärksamma och rekommendera ett specifikt företag till alla ni som nu då känner er intresserade och de heter inget annat än Yoga by the sea. Det här är ett ställe som jag själv har valt att vända mig till och därför så känner jag mig trygg med att dela med mig av dem här idag. De erbjuder alltså både pilates, yoga och retreat yoga för de som befinner sig någonstans i närheten av de ovannämnda områdena och därför så tycker jag verkligen att det här passar in här på bloggen denna gång med tanke på att jag vet med mig att det är så pass många av er som befinner er i dessa områden eller kommer att ha vägarna förbi på ett eller annat sätt. Hur som helst så tycker jag alltså absolut att Yoga by the sea är ett företag som är värt att kika vidare på ifall man är intresserad av retreat yoga. Jag kan passa på att slänga in en länk här i inlägget någonstans, så kommer ni till deras sida snabbt och enkelt!


Kommentarer är stängda.